Referenssit

Tällä sivulla esittelemme joitakin Voup Oy:n toteuttamien tapahtumien ja projektien tuotantoa ja valmiita lopputuloksia. Ajankohtaisista tuotannoista ja projekteista voi myös lukea Facebook ja Instagram sivuiltamme. 

Keravan kaupunginvaltuuston hyvinvointiseminaari

Kerava 2020

Voup streamasi Keravan kaupunginvaltuuston hyvinvointiseminaarin Keuda-talolta suoraan kaupungin sisäiseen Microsoft Teams -lähetykseen. Tapahtuma oli hybriditapahtuma, jolloin osa katsojista oli paikalla salissa ja osa seurasi lähetystä muualta. 

Microsoft Teams tarjosi alustana teknisiä haasteita monikameratuotannon lähettämiselle, mutta lopputulos oli onnistunut ja mahdollisti hienosti organisaation sisäisen livelähetyksen. 

Myöhemmin Voup on toteuttanut Keravan kaupungille myös kaupunginvaltuuston kokouksien livelähetykset, joita on voinut seurata Keravan kaupungin Youtube-kanavalta.

Kallion lukio virtuaalikevätjuhla

Helsinki 2020

Voup toteutti Kallion lukion virtuaalisen kevätjuhlan monikameratuotannon, sekä valo- ja äänitekniikan. Koronakevään vuoksi toteutettu poikkeuksellinen kevätjuhla tarjosi paljon teknisiä haasteita, mutta lopputulos onnistui erinomaisesti.

Toimitusjohtaja Roope Pöllänen kommentoi, että projekti toteutettiin tiiviissä yhteistyössä koulun henkilökunnan kanssa ja tuotanto ylitti kaikki odotukset

Keravan lukio, Yhdessä hyvää -konsertti

Kerava 2020

Voup toteutti Keravan lukiolla järjestetyn hyväntekeväisyyskonsertin valo- ja äänitekniikan. Konsertissa esiintyi Anni Rusi yhtyeineen. Konsertissa hyödynnettiin koko valo- ja äänitekniikan kalustoamme ja tulos oli onnistunut. 

Hamari 5v

Porvoo 2019

Voup toteutti Hamari Auditorium Furniture Solutions Oy:n 5-vuotis juhlatilaisuuden valotekniikan. Yrityksen liiketilaan Porvoossa rakentui pieni lava ja esiintyjänä oli Ylva Haru.