Palvelumme

Voup Oy tarjoaa monipuolisia ratkaisuja niin esitystekniikan, kuin myös videotuontatojen ja streamaamisen parissa. Videotuotannot sekä streamaaminen ovat molemmat yhä suositumpia formaatteja ja me Voupilla toteutamme niitä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Oli tarpeesi järjestää livelähetys seminaarista, kokouksesta tai esityksestä, meidän kautta pääset varmasti haluttuun lopputulokseen.

Palveluitamme voi hyödyntää yksinkertaisesta konsultointityöstä tekniikan kanssa täyden palvelun tekniseen toteutukseen. Räätälöimme aina palvelupakettimme asiakkaan toiveiden mukaan ilman huolta siitä, että joutuisi maksamaan mistään ylimääräisestä. Meidän kautta voit myös vuokrata tarvitsemasi teknisen laitteiston. 

Esitystekniikkan lisäksi tarjoamme palveluja myös tekniikan kiinteisiin asennuksiin- ja ratkaisuihin, sekä videotuotantoja ja ääni- ja musiikkituotantoja, kuten tallenteiden äänityksiä. Olethan meihin yhteydessä tarjouspyyntölomakkeen kautta ja katsomme sinulle sopivan palvelun. 

LIVESTREAM

TEKNIIKKATUOTANNOT

Tekninen toteutus

Kaipaako tuleva tapahtumasi tai muu tuotantosi lisäpotkua? Kauttamme onnistuu juuri sinun tarpeidesi laajuiset äänentoisto- ja valaisuratkaisut. Voup tekee niin pienien, kuin suurempienkin tapahtumien tekniikan ammattitaitoisesti ja joustavasti.

Tekninen suunnittelu

Yksinkertaisimmillaan palveluitamme voi hyödyntää pelkkänä selvitysapuna. Autamme sinua tarpeittesi mukaan esimerkiksi valitsemaan oikeanlaista kalustoa, käyttämään laitteistoa tai lupien selvittämisessä.

Teknikkopalvelu

Onko tapahtuma tulossa, mutta ääniteknikko puuttuu ja sen lisäksi lamput ovat katon sijasta lattialla? Me tarjoamme ratkaisuksi teknikkopalvelua. Voit siis vuokrata tunti- tai keikkahinnoin tarvitsemasi teknisen henkilöstön tapahtumasi toteutukseen. Vältyt monimutkaiselta paperityöltä, me hoidamme pakolliset työnantajamaksut sekä vakuutukset.

Muut tuotannot

Tekniikan kiinteät asennukset

Tarvitsetko liiketilaasi äänentoistojärjestelmän tai infonäytön? Meidän kautta saat tarvitsemasi laitteiston kiinteään asennukseen ja voit itse vain nauttia lopputuloksesta. Hoidamme asennustyöt ja järjestelmän hankinnan puolestasi.

Videotuotannot ja livestreamit

Toteutamme pienimuotoisia videotuotantoja, kuten esittelyvideoita ja mainoskampanjoita. Videotuotantoa voidaan yhdistää myös esimerkiksi tapahtuman tekniseen tuotantoon taltioinnin tai livelähetyksen muodossa.

Ääni- ja musiikkituotannot

Voup toteuttaa erilaisia ääni- ja musiikkituotantoja, kuten äänittämistä, miksausta ja masterointeja, sekä livekeikkojen äänitaltiointeja.